Om os

Om os


Boligklima har med mange års ventilationserfaring hjulpet mange husejere med at få et bedre indeklima. Vores kvalificerede medarbejdere giver dig en faglig rådgivning fra første besøg og arbejder altid målrettet mod den bedste løsning i forhold til dine behov og ønsker.

 

VENTILATION ER NØGLEN - INVESTÉR I LIVSKVALITET - OG SPAR PENGE VED AT FORBEDRE VENTILATIONEN!

Vi drømmer alle om, at luften i huset er ren og frisk dagen lang. Det kan ske gennem passiv eller aktiv ventilation. Vi ved også, at det trækker, hvilket er den ubehagelige form for ventilation, og at den dyrt betalte varme forsvinder ud gennem de åbne vinduer, når vi lufter ud. Men faktisk kan du spare penge på at lufte ud og at tilrettelægge ventilationen på den rette måde! Med et Genvex anlæg gavner den friske luft både dit velbefindende og din økonomi.

VENTILATION - 10 MINUTTER HVER ANDEN TIME

Vi tilbringer alle – børn som voksne – størsteparten af vores tid inden døre. Derfor er det ekstra vigtigt, at luftkvaliteten er god her, og at ventilationen er optimal. Det anbefales, at vi lufter ud 10 min. hver anden time, døgnet rundt for at opretholde god luft i boligen. Luften inden døre bliver belastet af alle vores aktiviteter, mest selvfølgelig fra bad og køkken, men vi udleder hver især op til 1,5 l vand gennem udåndingsluft og sved - dette vand skal ud af huset ved hjælp af ventilation.

SKAB LAV LUFTFUGTIGHED VED VENTILATION

Fugten skal væk, da den ellers kan danne basis for skimmelsvamp og husstøvmider. Husstøvmider har ikke noget med støv at gøre, som navnet ellers antyder. Husstøvmider er meget små (under ½ mm), så de er ikke synlige med det blotte øje. De kræver varme og en luftfugtighed på 55-75 %, så vi finder dem oftest i vores senge.

Et af signalerne om at luftfugtigheden er for høj i din bolig, kan du se på dine vinduer. Hvis du har termoruder, og der alligevel dannes kondens på vinduerne, så skal du lufte ud - sørge for ventilation. Skal dette problem løses effektivt, skal der et ventilationsanlæg til.

VARMEGENVINDING MED VENTILATION

Genvex producerer ventilationsanlæg, der kan nedsætte dit varmeforbrug ved ventilation, da de udnytter varmen fra den luft, der fjernes til at opvarme den friske luft, der tilføres.
Varmen fra den fugtige og brugte indeluft udnyttes op til 95 % i et Genvex anlæg.
De originale Genvex anlæg er et ekstra plus for indeklimaet, da luften, der kommer ind i huset, sendes gennem effektive filtre, som fjerner pollen, støv og andre allergener. Fugten i huset reduceres til under 45 %, så skimmelsvamp og husstøvmider ikke kan trives.

Det originale ventilationsanlæg er en investering i forbedret livskvalitet, og der er samtidig god økonomi i ventilation. Den effektive udnyttelse af husets eksisterende varme bevirker, at et Genvex anlæg betaler sig hjem over varmeregningen i løbet af få år og samtidig sikrer en optimal ventilation. Her har blandt andet husets isolering og familiens varmeforbrug indflydelse på tilbagebetalingstiden.

FÅ FLERE INFORMATIONER OM VENTILATION

De originale Genvex anlæg til forbedring og effektivisering af ventilation produceres i Haderslev, og der findes et net af autoriserede Genvex Partnere over hele landet, der kan rådgive om ventilation med varmegenvinding. Hos dem kan du også få beregnet en pris på et anlæg og den forventede besparelse på varmeregningen.